Algemene dakwerken van a tot z

Bvba Symaerts Dakwerken - Wisele (Leuven) - Dakwerken U kunt bij Symaerts bvba wat dakwerken in Wilsele betreft terecht voor zowel nieuwbouwdaken als de renovatie van bestaande daken. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een stevige reputatie opgebouwd: met ons bent u verzekerd van een duurzaam resultaat!

Zowel voor de daktimmerwerken als de uiteindelijke bekleding met verschillende materialen en technieken kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in zinkwerken en staande naad! Bij onze dakwerken hoort uiteraard ook het plaatsen, aansluiten of vernieuwen van uw dakgoten.

EPDM voor platte daken

Voor platte daken werken wij vooral met EPDM van het merk Firestone, waar wij ook een licentie voor hebben. Dit is een eenlaagse synthetische dakrubber. EPDM afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een levensduur van minstens 50 jaar.

Voor hellende daken zorgen wij voor traditionele dakbedekking, leien en dakpannen. Handig is dat isolatie kan worden uitgevoerd door Symaerts. Van nieuwe structuur tot dakbedekking: wij voeren het feilloos uit.

Uw vragen zijn welkom

Wilt u graag meer weten over de dakwerken bij Seymaerts in Wilsele, neem dan contact met ons op.